30 dagen bedenktijd

Bent u om welke reden dan ook, niet geheel tevreden over uw product? Dan komen wij hier samen in de meeste gevallen prima uit. Neem even contact op met ons en we zullen met een passende oplossing komen. Wilt u uw product daadwerkelijk retourneren. Lees dan even onderstaande voorwaarden door!

Retournering producten

Na ontvangst van het product heeft u een bedenktijd van 30 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren. We vergoeden het gehele aankoopbedrag, inclusief de door u betaalde verzendkosten. Wij zullen u in geval van ontbinding, binnen veertien dagen na de ontvangstdatum van de retourzending het aankoopbedrag terugbetalen. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Voor de terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons betaald heeft, tenzij u instemt met een andere betaalmethode. De terugbetaling is kosteloos.

Voorwaarden

U kunt alleen daadwerkelijk gebruik maken van uw herroepingsrecht binnen 30 dagen indien de betreffende goederen compleet en onbeschadigd geretourneerd worden, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking. Als u een product wilt retourneren dat gebruikt is en dus niet meer (als nieuw) verkocht kan worden, dan kunnen wij hiervoor een vergoeding in rekening brengen.